Jun 212013
 

Foto 365 2013-06-21

Foto 365, foto nummer 172, fredag 2013-06-21
Under förmiddagen och före midsommarfirandet gick Hanna en tur med Douglas till en lekpark. Walter och jag tog en promenad istället så att han fick en sovstund i vagnen. Vi tog 53:ans buss till Slussen och promenerade på Söder. Det var härligt varmt och skönt. Nästan folktomt då alla redan verkade ha dragit iväg ut ur stan till sina olika midsommarfiranden. Här går vi Katarinavägen och har fin utsikt åt norr. På bilden syns M/S Europa som låg inne på besök i staden.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.