Jun 202013
 

Foto 365 2013-06-19

Foto 365, foto nummer 170, onsdag 2013-06-19
Igår blev det en sen kväll ute på geocaching med Mats-Ove och Håkan. Gårdagens huvudmål var en så kallad Whereigo-cache: Cachopol #30 – Gå i fängelse. För att logga en wherigo så måste man ladda ner en kompilerad binär, så kallad cartridge, som innehåller “spelet” för cachen. Sedan behöver man en enhet som stödjer att spela denna cartridge. Under spelet ska man göra något slags uppdrag där din verkliga position via din enhets GPS påverkar spelet. Förutsättningarna att skapa whereigo’s med olika idéer och tänk är stora, så hur själva spelet går till kan skilja oerhört från cache till cache. Tyvärr är det ofta problem med dessa cartridges. Så var det för oss igår. Denna cartridge fungerade inte på Android-baserad spelare. (Där detta foto är taget så befinner vi oss vid en annan cache.)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.