Apr 272013
 

Foto 365 2013-04-27

Foto 365, foto nummer 117, lördag 2013-04-27
Jag kan fortfarande inte nå min hemsida från Internetkopplingen hemma. Tvingas koppla upp mig med VPN till arbetet och surfa till hemsidan via arbetets Internet. Allt på grund av en messup hos webhotellet one.com som jag skrivit om i tidigare inlägg. Såja, nu går det väl inte att missa mellan raderna att jag är besviken på dem…eller?
Ikväll tog jag en geocaching-runda till norra Djurgården. Även om det är korta turer ut i naturen så är det trevligt att komma ut. Nu måste jag börja anstränga mig och ta med systemkameran oftare. Bara man tar sig tid när man är ute så ser man detaljer här och var som är vackra. Här är fina reflektioner i vattenytan på en damm jag passerade.

  One Response to “Foto 365, 2013-04-27”

  1. Fina färger! Fin bild.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.