Apr 242013
 

Foto 365 2013-04-24

Foto 365, foto nummer 114, onsdag 2013-04-24
Efter helgens jakttur har det hänt något med bilen. Troligtvis något som brustit efter all grusvägskörning. Jag körde med förstånd på de gropiga grusvägarna men vid ett tillfälle kom jag till ett vägparti där grusvägen var så mjuk av vatten att den ej kunde bära. Bilen sjönk ner djupt och lämnade djupa däckspår på grusvägen. Underredet skrapade i, så djupt sjönk bilen. Jag var tvungen att gasa för att inte fastna. Då kom jag in på en skogsväg där jag dess utom tvingades passera samma parti igen för att komma ut ur skogen. Det var troligtvis då som något gick sönder. Bilen har varit hos Bilia idag som konstaterat att det inte är någon fara för olycka eller förvärrad skada att köra vidare. Jag fick en verkstadstid för att åtgärda först om två veckor. Ikväll var jag till OK Q8 för att skölja av allt grus, främst under. Men det var en nyhet för mig hos OK Q8, man får inte längre spola med vatten på verkstadsplatser med lyft, vilket var precis vad jag åkte dit för. För hög olycksrisk på grund av halkskador säger de. Nu fick jag ta en plats utan lyft och krypa omkring på golvet för att spola under.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.