Apr 222013
 

Foto 365 2013-04-22

Foto 365, foto nummer 112, måndag 2013-04-22
Efter att Hanna kommit hem från arbetet idag så åkte Douglas och jag en tur ner till Gallerian. Vi tog buss 69 dit och hem som går nästan dörr till dörr. Douglas pratar konstant och lägger märke till allt möjligt. Vi har roligt och det är definitivt inte svårt att hitta samtalsämnen. På Gallerian gick vi in på en leksaksbutik och där såg Douglas denna jätte-Playmobil som han gillade. De kommersiella företagen kan sin sak och vet hur man imponerar på de små.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.