Feb 172013
 

Foto 365 2013-02-17

Foto 365, foto 48, söndag 2013-02-17
Nu på eftermiddagen och kvällen har jag varit på jakt. Vakjakt efter räv ute hos Svenska Jägareförbundet på Bogesund (Vaxholm, Stockholm). Jag satt på pass från klockan 16:00. Det blev snabbt för mörkt för att ta några bra bilder. Det är ca 250 meter till de här rådjuren. När jag gick ut till pass skrämde jag iväg 21 stycken rådjur där. De kom tillbaka ett par timmar senare. Strax efter dem kom 10 vildsvin. Det blev alltså en hel del viltobservationer, mellan 50-60 rådjur (varav det kanske var hälften unika individer) och 10 vildsvin. Någon räv såg jag inte skymten utav men det var ett trevlig vakpass ändå.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.