Mar 102012
 

Vildmarksmässan 2012 var världens flopp! Riktigt usel och varken värd spenderad tid eller spenderade pengar! Eftersom jag vet att en del utrustningsinköp ska ske i år så hade jag verkligen sett fram emot mässan. Jag behöver bland annat köpa ett tält och en sovsäck. Jag hade sett ut några modeller som jag trodde på, t.ex. ett tält från Fjällräven. Jag hade räknat med att mässan skulle bjuda på tillfällen att tala med kunniga trevliga representanter från olika tillverkare och större butiker. Tyvärr visade sig möjligheterna vara väldigt begränsade!
Mitt tips om ni läser detta idag och funderar på ett mässbesök imorgon, söndag. Gå inte! Lägg tiden på ett besök ute i naturen istället!

  2 Responses to “Vildmarksmässan 2012 var en flopp!”

  1. Hmm, nu blir jag förvirrad… Jag hade tänkt ta med mig barnen till Vildmarksmässan imorgon. Men det får nog bli ett besök i alla fall – ser fram emot att träffa några gamla bekanta, till exempel Adrian från Pathfinder travels som har en fotoutställning där.

    • Annika, om du har något speciellt du vet du vill se så åk dit. Jag hade förväntningar på att få tala med produktkunniga, få lite demonstrationer och få känna på prylar. Var jätteintresserad av sovsäckar och tält. Min kompis av liggunderlag, sovsäckar och ryggsäckar. Tyvärr var det dåligt. Lite ansträngning från Addnature, Bergans, Primus och Haglöfs. Men överlag tyvärr dåligt. 🙁

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.