Aug 182013
 

Foto 365 2013-08-18

Foto 365, foto nummer 230, söndag 2013-08-18
Nu är klockan 21:20. Barnen har somnat till slut. Nu har jag lite egen tid och tänkte ge mig ut på en löprunda. Det började precis regna men är ändå 19,8C ute så det är nog skönt. På turen tänkte jag fota dagens bild med min vattentåliga kompaktkamera men jag hittar den inte. Använde den igår men nu är den borta. En iPhone tål ju inte att vara med på en svettig regnig löprunda… Får bli detta panikfoto från balkongen istället.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.