Jul 302013
 

Foto 365 2013-07-30

Foto 365, foto nummer 211, tisdag 2013-07-30
Under kvällen besökte jag Hellasgården för en löprunda. Det regnade hela tiden och kom några ordentliga skurar. Biltermometern visade 20C och det var skönt i regnet som kändes varmt. Tre stycken löprundor hann jag med i Grövelsjön. Löprundor av en karaktär som jag önskade att jag hade tillgång till varje vecka från vår till höst. Nu gillar jag Hellasgården men det kändes tråkigt i kontrast till fjällen. Önskar att fjällsemestern i Grövelsjön hade varit en vecka till.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.