Jul 292013
 

Foto 365 2013-07-29

Foto 365, foto nummer 210, måndag 2013-07-29
Efter att äldsta sonen somnat lämnade jag hemmet för en kort geocachingtur (kan tillägga för den som inte vet att jag har både en yngre son och en hustru som givetvis var hemma, eftersom man inte lämnar sovande barn ensamma i hemmet). Turen gick till Blockhusudden. Där hade jag en multicache (BiB12 – Häxan och lejonet) att logga och en earthcache (BiB12 – Ice age). På promenaden mellan dem passerade jag här. Ni ser Blockhusuddens fyr och på andra sidan farleden ligger Nacka Strand där jag arbetar. Nu hör det till saken att även fyren har en geocache (BiB12 – Pappan och havet). Den står dock ej på tur idag, den tar jag en annan dag, men som ni förstår får man anstränga sig lite. Simma, fixa båt eller hoppas på bra is i vinter.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.