Jul 282013
 

Foto 365 2013-07-27

Foto 365, foto nummer 208, lördag 2013-07-27
Ops! Jag hade glömt att fota dagens bild igår men hade tur att jag har några oplanerade spontanfoton att välja på i varje fall. Dess utom glömde jag att publicera igår. Vi hade en lång dag och var rätt trötta på slutet. Vi åkte från Grövelsjön strax före kl 09 och var hemma ca 7 h senare. Vi gjorde ett stopp redan i Idre för att fylla upp tanken och ett stopp i Falun för att fylla upp magen. Väl hemma hade vi flera kubik bagage att bära upp och tvätt+diskmaskin gick igång omgående. Kylen var tom och när vi handlat och kunde landa lite, då tog vi ett latare alternativ till middag, hämtpizza från Primo Ciao Ciao.

Det suddiga fotot:
Walter är mycket påhittigare och modigare än vad Douglas var när det gäller klättring. Nu börjar han hitta på saker som här. Flyttade sin lilla fåtölj till soffkanten. Klättrade via fåtöljen och soffan upp och satte sig på fönsterbrädan för att leka med telefonen som står där i sin laddare.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.