Spårkarta Kungliga Djurgårdens Motionsspår

Spårkarta / Spårtavla för Kungliga Djurgårdens motionsspår:
Kungliga Djurgårdens Motionsspår

Alla tre slingor:
Kungliga Djurgårdens Motionsspår - tre slingor

Slinga A:
Kungliga Djurgårdens Motionsspår - Slinga A

Slinga B:
Kungliga Djurgårdens Motionsspår - Slinga B

Slinga C:
Kungliga Djurgårdens Motionsspår - Slinga C

7 thoughts on “Spårkarta Kungliga Djurgårdens Motionsspår”

    1. Jag är inte säker. Belysningen ska släckas kl 22 enligt skylten på bild men det är en gammal skylt så om det gäller och om det är i funktion vet jag inte. Jag kan förlägga en löprunda där någon kväll framöver och kolla. Nu är jag förkyld så det tar nog en vecka innan jag kan åka dit. Återkommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.