Jun 292013
 

Foto 365 2013-06-29

Foto 365, foto nummer 180, lördag 2013-06-29
Idag var hela familjen på utflykt till Strängnäs-trakten. Det var två stycken äldre geocacher här som vi planerade att besöka. Våra vägar råkade oplanerat passera Arsenalen – Sveriges Försvarsfordonsmuseum. Vi passade på att logga cachen Arsenalen som ligger vid anläggningen och så besökte vi museet. Det var verkligen ett bra museum som vi vill rekommendera! De har liten shop, ett café och lekhörna för barnen. Byggnaden byggdes förra året så allt är fint. De hade många olika objekt i utställningen från mycket små stridsvagnar till mycket stora.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.