Jun 282013
 

Foto 365 2013-06-28

Foto 365, foto nummer 179, fredag 2013-06-28
Fredagskvällar = glass till barnen hemma hos oss. Lille Walter äter inte en hel glass och han får GB Piggelin då vi håller oss borta från mjölkprotein. Man märker hur tydligt denna välsmakande glass sätter sig i minnet hos honom. Han vet var de ligger i frysen och han sätter sig utanför frysen och pekar på dörren just utanför. Han känner direkt igen glassen, förpackningen och den stora förpackningen om man köper hem ett 15-pack.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.