Jun 262013
 

Foto 365 2013-06-26

Foto 365, foto nummer 177, onsdag 2013-06-26
Kvällens pyssel efter att barnen somnat blev att brodera fast mitt märke jag fick efter genomförandet av Fjällräven Classic. Den svarta färgen upptill och nedtill i bakgrunden indikerar att märket gäller för mitt första genomförda lopp. Jag kan inte ordningen på de andra färgerna men de har koll på hur många lopp man genomfört och man får ett märke med ny färg för varje gång. Just nu är det lite paus i borderandet. Tråden gick av innan jag blev helt färdig.
På det tomma utrymmet till vänster är det tänkt att jag ska få ett STF Toppbestigningsmärke att brodera fast. Jag har endast besökt en utav deras toppar och behöver två till innan jag får lägsta valören. Om allt passar så blir det en topp till besökt om en månad när vi är i Grövelsjön.

  3 Responses to “Foto 365, 2013-06-26”

  1. Tjusigt!
    Men vad sitter det på, Ryggan?

    • Ja just det! Det syns ju inte så bra! 😉 Det är min fjällvandringsryggsäck, en Fjällräven Kajka 85. Förra året du jag vandrade Fjällräven Classic vid Abisko, då broderade jag fast en namnlapp. Det vimlar av Fjällräven-ryggor på ett sådand ställe och då hittar man lättare sin utanför fjällstationer och minskar risken att någon tar den utav misstag. Broderade också på Geocaching-märket.

      • PS! Hade gissat att några av de två tusen vildmarksintresserade som deltog i FC skulle vara geocachare. Det var det säkert också men det blev ingen discover loggad på TB-märket.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.