Jun 242013
 

Foto 365 2013-06-24

Foto 365, foto nummer 175, måndag 2013-06-24
Jag har fått hem en ny GPS som jag köpt, en Garmin Oregon 650t. Modellen har en inbyggd 8 megapixel-kamera. Perfekt för då har jag alltid en kamera när jag har GPS’en utan att behöva ha två separata enheter. Till exempel på lödprundor, jakt och geocaching. Jag har börjat testa den lite och den fungerar bra. Den har absolut inga finesser med inställningar när det gäller fotodelen, inget annat än att påverka upplösning och kvalité. Men ändå ger den bättre point-and-shoot-bilder än min kompaktkamera i flera lägen. Under kvällen var jag ut på en promenad längs vattnet på norra Djurgården. Härligt men rätt myggigt. Många båtar ligger i hamn så semestrarna har nog inte dragit igång på högtryck än.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.