Jun 222013
 

Foto 365 2013-06-22

Foto 365, foto nummer 173, lördag 2013-06-22
Trots att vädret var trevligt idag så var vi inne i stort sett hela tiden. Barnen har varit trötta och kollat på TV mellan lekarna. Douglas och jag byggde en linbana i Lego. Naturligtvis tänder man till på detta som pappa och senior Lego-byggare. Efter bygget surfade jag in på Lego’s webshop där man kan plocka bitar som man vill. Spanade lite om vi kan ordna ett motoriserat bygge någon gång i framtiden.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.